top of page
AINO LUMI.jpeg

Varaavat takat

Tiilerin varaavat takat ovat tehokkaita lämmittäjiä ja mallistosta löytyy sopiva tulisija niin uuteen kuin vanhaankin taloon. Takkoja löytyy niin suoralle seinälle kuin kulmaan sijoitettavina.

Tiiliverhous on  perinteistä ulkonäköä arvostavan valinta ja moderniin makuun löytyy niin laattaverhoiltuja kuin hiertopintaisia vaihtoehtoja.

Varaavien takkojen hyötysuhde on huippuluokkaa.

TIILERI_Pikku_Lyydia_HR.jpg

Hellat

Puuhella on todellisen ruoanlaittajan valinta. Helmi-puuhellan erikoisuus on sen keraaminen taso, joka on helppo pitää puhtaana. Lasiluukuista näet tulen loimun ja uunin lasiluukusta voit seurata ruuan kypsymistä.

 

Vahva tiilirunko ja kuori kestävät vuodesta toiseen kovaakin käyttöä.

Jotul F 373.png

Pihagrillit

Pihakeittiöt kaikkeen ruoanvalmistukseen aina makkaran paistosta gourmet-menuun saakka. Valmiit osat nopeuttavat asennusta ja selvien ohjeiden avulla voit halutessasi muurata pihakeittiön vaikka itse.

 

Metallinen emaloitu savupiippu on helppo pystyttää.

AINO -pönttöuuni

Ainossa on pönttöuunimarkkinoiden paras hyötysuhde 91%. Tiilerin tehtailla valmistetut massatiilet antavat Ainolle massaa ja tekevät siitä lämpöä varaavan kokonaisuuden. Vielä 30 tunnin jälkeen 25% lämmöstä on jäljellä.

Paksu pulverimaalattu peltikuori kestää kovaakin käyttöä. Vahva teräskuori kiertää uunin ympärillä ilman pystysaumaa. Värivaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.

Ainon voi sijoittaa myös keskelle huonetta. 

Lauri harmaa.jpeg

Leivinuunit

Tiileriltä löytyy aidot leivinuunit, joissa poltetaan puita. Leivinuunin paistoaika on pitkä, minkä vuoksi se toimii mainiosti leivonnan ja ruoanlaiton apuna.

 

Leivinuunit toimivat suuressakin kodissa merkittävänä lämmönlähteenä jopa 3500 kilon massansa ansiosta.

Useat eri pinnoitustyylit mahdollistavat sijoittamisen monenlaisiin sisustuskokonai-suuksiin.

hella-paistouunilla-tulisija-tiileri-hel

Jøtul -kamiinat

Jøtulilla on markkinoiden laajin valikoima puulla lämmitettäviä valurautakamiinoja. Niitä on valmistettu Norjassa vuodesta 1853 lähtien.

Ajattomat Jøtul-kamiinat muodostavat ketjun historiasta nykypäivään ja niillä on luonteva paikkansa nykyaikaisessa kodissa. Niissä yhdistyvät norjalainen valuraudan käsittelyn taito ja toimiva, moderni muotoilu, joista syntyy jotain aivan uutta ja samalla ajatonta ja kestävää, vaikka trendit vaihtuvat. 

Matti pihagrilli.jpg

Yhteistyössä:

tiileri_pitkä_logo.png
OP_Pohjola_CMYK_300dpi.jpg
bottom of page